Wat klanten over mij zeggen

Naast de informatie die je op de website over mij kan lezen, vind ik het zelf altijd prettig dat ik kan lezen wat de ervaringen van anderen zijn geweest. Daarom kan je hieronder lezen wat ik onder meer van klanten terug heb gekregen.

 

‘Ik sta er van te kijken hoe goed je de nadruk kunt leggen op wat er allemaal in mijn hoofd omgaat tijdens de gesprekken’.

◊ ‘Door onze gesprekken ervaar ik beter hoe ik dingen kan oplossen op het werk. Daarbij heb ik leren inzien dat sommige dingen zijn wat ze zijn, ik niet altijd zo hard voor mezelf hoef te zijn en dat ik af en toe in het diepe moet springen om vooruitgang te kunnen boeken’.

– ‘Je bent direct en zakelijk in de communicatie;
   – Je hebt een kritische blik;
   – Je prikt door me heen waardoor ik jou maar ook mezelf niet voor de gek kan houden in het gesprek; 
   – Ik heb het gevoel dat je echt begrijpt wat ik zeg’.

◊ ‘Ik heb jou ervaren als een prettige en kundige gesprekspartner. Je luistert aandachtig en herhaalt wat ik zeg. Je verifieert of je de juiste conclusies trekt uit mijn verhaal en laat mij zelf nadenken. Ik heb ook medeleven, herkenning en vooral ook erkenning gevoeld voor mijn verhaal en dat is erg prettig. Op deze manier heb je mij het vertrouwen gegeven dat ik open met je kon communiceren zonder oordeel’.